Helppo asentaa, nopeasti valmista pintaa...

Traficline –muovilaatat on helppo asentaa latomalla ilman liimaa, jolloin laatat kiinnittyvät toisiinsa lujalla mekaanisella liitoksella. Laattojen alle jää ilmaväli, johon lattian liiallinen kosteus pääsee haihtumaan aiheuttamatta tavallisille lattianpäällysteille tyypillistä haju- ja homeongelmaa.

Asennus voidaan suorittaa myös vanhan päällysteen päälle, mikäli alusta on riittävän suora. Näin lattiaremontti on helppo toteuttaa esim vuokratilassa, jolloin vuokrasuhteen päättyessä voi lattianpäällysteen siirtää uuteen toimitilaan.

Asennustyökaluina tarvitset kumivasaran ja reunapalojen leikkaamiseen sahan. Pistosahalla saat helposti sahattua reunakappaleet tarvittuun muotoon.

 

Asentaessa huomioitavaa:

Tarkista, ettei lattiassa ole kohoumia tai muita epätasaisuuksia. Varmista myös, että lattia on riittävän suora. Epätasaisuudet saattavat ajan mittaan näkyä valmiissa lattiassa.

Aloita mittaamalla päällystettävä lattia ja laske laattajako siten, että reunoihin jää tasalevyiden palat.

Asennusohjeet toimitetaan tilausten yhteydessä.

Aloita laattojen asentaminen keskeltä lattiaa, siten että reunimmaiset, seinän viereen tulevat laatat jäävät sopivan leveiksi. Näin saat tasapainoisen näköisen lattian.

asentaminen